"Automotive 2017" sėkmingas išvystymas sustiprina atnaujintą "MENA Vast Auto Aftermarket" optimizmą.

Autotech 2017 8


"Automotive 2017" sėkmingas išvystymas sustiprina atnaujintą "MENA Vast Auto Aftermarket" optimizmą.

25-asis leidimas "AUTOTECH International Auto Aftermarket Trade Show" baigėsi sėkminga pastaba, su entuziastingu atsakymu iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos prekybos pirkėjų ir tarptautinių eksponentų.

"Autotech 2017" - tai didžiausia ir išsamiausia automobilių antrinės prekybos pramonės šou, kuri yra platforma, skirta patenkinti pagrindinius sprendimus priimančius asmenis, kurie specializuojasi automobilių atsarginių dalių, aksesuarų, automobilių dirbtuvių, degalinių įrangos ir šėrimo pramonės srityse, su kokybiškomis prekybos lankytojams iš Egipto ir Šiaurės Afrikos . Paroda vyko nuo 2017 m. Gruodžio 10 iki 12 d. Kairo tarptautiniame konferencijų ir parodų centre (CICC) forumuose ir renginiuose. Kinijos Lutongo stendo numeris yra 5.E208.

Kinijos Lutongas, turintis pagrindinę degalų įpurškimo technologiją automobilių dalių pramonei. Paroda "Automobiliai ir sunkvežimiai iš Kinijos-Lutongo degalų įpurškimo" parodoje visapusiškai parodė profesionalų, tikslią, patikimą ir ekologišką detalių, komponentų ir įrangos savybę. Išskirtinis produktų demonstravimas pritraukė daugybę profesionalių klientų, kad galėtumėte žiūrėti demo ir aptarti su mūsų darbuotojais ant stendo, pridedant aktyvią atmosferą visai parodai.

"China Lutong" skirta inžinerijos, kurti ir gaminti degalų įpurškimo sistemas, EFI komponentus, testerius ir įrankius, skirtus didelio našumo ir pramonės reikmėms. Dirbtuvui "Delphi", "Bosch", "Zexel & DENSO" tinkamas hidraulinis galvutė turi puikų ekonominį, patikimą aptarnavimą ir ilgą tarnavimo laiką. Kinijos "Lutong" pavyzdžiai pritraukė daug profesionalių klientų, norėdami pasikonsultuoti su mūsų darbuotojais kabinoje.

Paroda jungia pirmaujančius automobilių dalių pramonės gamintojus ir platintojus su kvalifikuotomis pirkėjais iš Egipto ir Šiaurės Afrikos, kuriant ir plečiantis jų produkcijos pasiskirstymą šiame regione. Tai puiki galimybė tiek pramonės lyderiams, tiek MVĮ bendradarbiauti su visapusiškai atstovaujančia automobilių pramonės atstovais.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Visų dalyvių programa "Susipažinkite su pirkėjais" yra parašų tinklo renginys, kuris leis jums surengti akis į akį susitikimus su vyresniais automobilių pramonės atstovais. Mes nuoširdžiai tikimės, kad turėsime vaisingų ilgalaikių verslo santykių su klientais iš viso pasaulio, kad galėtume dalytis abipusės naudos.

Nuotraukos "AutoTech 2017"

Standard Injection Machine

Standard injection molding machine is suitable for injection molding of most products. Fully automatic or semi-automatic can be selected. It is suitable for general electrical plugs, electronic parts and other small insert moldings.

Injection molding machine manufacturer, vertical injection molding machine, injection molding equipment

Changzhou Yuehai Zanyang Machinery Sales Co., Ltd. , https://www.verticalinjectionmoldingmachine.com